Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Eva Sans es posa a la butxaca la medalla d'or en triple salt i relleus

Eva Sans - Sabadell

El passat 23 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya Màster d'Atletisme en pista coberta a Sabadell, on va participar l’atleta santvicentina Eva Sans, aconseguint la medalla d’or en triple salt i relleus.

L’atleta del GA Lluïsos de Mataró, tot i sortir d’una lesió muscular del bíceps femoral, va demostrar una vegada més l’alt nivell que atresora, pujant per dos cops al calaix més alt del podi.

Després de molts mesos de preparació per afrontar les competicions que tenia previstes, Sans es va lesionar el passat 17 de gener en el transcurs d’una prova a Sabadell. Durant un mes ha estat fent rehabilitació i llargues sessions de gimnàs per no perdre musculatura. De fet, el metge de la Federació Catalana d'Atletisme li va donar l’alta només 3 dies abans de la celebració del Campionat de Catalunya, però la santvicentina no només hi va participar sinó que, a més, es va proclamar campiona en les dues modalitats en les quals hi va competir.

Seguint els consells del seu entrenador, en Xavier Grau, l'Eva va decidir no participar en la competició de salt de llargada per no arriscar més del compte amb vista a la seva propera cita a l’Europeu que se celebrarà del 15 al 21 de març a Braga, Portugal.

Donem l’enhorabona a l’Eva pels bons resultats i li desitgem un nou èxit al Campionat d’Europa.