Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La santvicentina Mònica Veenhoven continua sumant èxits en el món de la vela

En els darrers dos mesos, la jove regatista de 17 anys s’ha proclamat campiona d’Espanya i d’Europa i un 5è lloc al Campionat del Món.

Mònica Veenhoven

La regatista del Club Nàutic El Balís Mònica Veenhoven es va proclamar el passat cap de setmana campiona absoluta i Sub 20 d’Espanya de la classe Europa. La santvicentina, amb una gran actuació, es va imposar al campionat celebrat del 4 al 8 de setembre a Benalmádena.

Aquest títol se suma al de campiona d’Europa Juvenil de la classe Europe, que va aconseguir el passat mes de juliol a Faaborg (Dinamarca) competint amb 43 regatistes de deu nacions. En una competició que es va desenvolupar en el llarg de cinc jornades, Veenhoven va liderar la classificació femenina des del primer dia i va aconseguir la victòria amb un avantatge de tretze punts sobre la danesa Casa-Louise Harboe, segona classificada.

La regatista santvicentina, de 17 anys, també va quedar en 5è lloc al Campionat del Món d’Europe celebrat el passat mes d’agost al CN El Balís.

Des de l’Ajuntament felicitem la Mònica per la seva gran trajectòria esportiva i li desitgem que continuï sumant èxits.