Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Alcaldia > Presentació de l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú lateral
Presentació de l'alcalde

Miquel Àngel Martínez i Camarasa


Miquel Àngel Martínez i CamarasaNascut a Linyola (Lleida) el 5 de febrer de 1961, està casat i té dos fills i una filla.

El 13 de juny de 2015 va ser reelegit alcalde de Sant Vicenç per a legislatura 2015-2019 per tercer mandat consecutiu. La seva estrena en el càrrec va tenir lloc el 16 de juny de 2007. Quan va accedir per primera vegada a l'alcaldia ja comptava amb una dilatada experiència com a càrrec electe de CiU a l'administració local, temps durant el qual va assumir responsabilitats en matèries ben diverses.

Així, entre el 1999 i el 2003 va estar al capdavant de les regidories d´Ensenyament i Joventut. En l'anterior legislatura, des del 29 de juny de 2006 i fins al juny de 2007, va ocupar el càrrec de regidor, desenvolupant una intensa tasca des de l´oposició.

Des de la passada legislatura 2011-2015, compagina el càrrec d'alcalde de Sant Vicenç de Montalt amb la presidència del Consell Comarcal del Maresme i del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme. També forma part del Consell Directiu del Fòrum Comarcal de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, on ostenta la representació de les comarques de Barcelona.

Professor de Ciències Humanes i Logopeda, especialista en educació especial, fins a la seva investidura com a alcalde, va exercir de professor de primària a l´Escola Pia Santa Anna de Mataró, trobant-se actualment en situació d´excedència

Miquel Àngel Martínez i Camarasa és un santivicentí que viu intensament la vida del poble i en forma part, i al que no li dol dedicar temps i esforç  a la tasca de transformar el municipi per a millorar la vida de tots els que hi viuen. 

Fill del metge i de la mestre que durant molts anys van dedicar gran part de la seva vida a exercir la seva professió al municipi, d'ençà que va començar a viure a Sant Vicenç va desenvolupar forts lligams amb el poble i la seva gent.

Entre les seves aficions personals, li agrada destacar la família i els amics, el futbol, el ciclisme, llegir i escriure.

Miquel Àngel Martínez i Camarasa
Alcalde de Sant Vicenç de Montalt 

Logo e-mail
Correu electrònic


 

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^