X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Mor una jove santvicentina i una altra resulta ferida greu en un accident de trànsit
El tràgic sinistre ha tingut lloc aquesta matinada a l'N-2, a tocar del Port Balís


El conductor del vehicle amb el qual ha xocat la motocicleta en què anaven les dues noies ha fugit i després ha estat detingut pels Mossos.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt expressa el seu més sentit condol per la mort aquesta matinada de la jove santvicentina, P.L.U., en un accident de trànsit a l'N-2 a Sant Andreu de Llavaneres. La noia anava de passatgera en una motocicleta que ha impactat contra un vehicle. La conductora de la motocicleta, M.P.B., veïna també de Sant Vicenç, ha quedat ferida greu i ha estat traslladada en primera instància a l’Hospital de Mataró i posteriorment a l'Hospital de Can Ruti.


En aquests moments tan difícils, l’Ajuntament vol fer arribar les seves més profundes condolences a tota la família i amics. Així mateix, també volem desitjar una ràpida i satisfactòria recuperació a l'altra jove santvicentina que ha resultat ferida greu en l’accident.


El tràgic sinistre ha tingut lloc a les 03.34 h al quilòmetre 652 de l'N-2, a tocar de les instal·lacions de Port Balís.


El conductor del vehicle implicat en l'accident ha fugit del lloc dels fets i els Mossos l'han detingut més tard. Se l'acusa d'un delicte d'homicidi per imprudència greu i per abandonament del lloc de l'accident.


El xoc entre el vehicle i la motocicleta ha fet activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^