X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obert el període de sol·licitud per al programa de Termalisme Social de l'IMSERSO 2010
La regidoria de Benestar Social us informa que ja s'ha iniciat el termini per sol·licitar plaça al programa de Termalisme Social de l´IMSERSO 2010, que té l'objectiu de donar l'assistència que es presta als balnearis a les persones grans que ho necessitin. Els torns tenen una durada de 12 dies (11 nits).Aquest programa inclou l'allotjament i manutenció en règim de pensió complerta, tractaments termals bàsics i activitats d'animació. En canvi, no inclou el desplaçament al balneari.

Les sol·licituds es poden recollir a l´OAC de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, al carrer Sant Antoni, 13, de 9 a 14h.

  • Pel primer torn (de febrer a agost de 2010), la data límit de presentació de sol·licituds és el dia 15 de gener de 2010.
  • Pel segon torn (de setembre a desembre de 2010), la data límit de presentació de sol•licituds serà el dia 15 de maig de 2010.
El tràmit es pot fer directament:
  • Enviant la sol·licitud per Correu ordinari a PROGRAMA DE TERMALISMO SOCIAL DEL IMSERSO a l´apartat de correus 14005, 28080 Madrid
  • Per Internet a la pàgina www.imserso.es
Per optar a aquest programa, es demanen els següents requisits bàsics:
  • Ser pensionista del Sistema de Seguretat Social pels conceptes de jubilació i invalidesa, en tot cas, i pel concepte de viudetat o d'altres pensions, únicament quan el beneficiari hagi complert els seixanta anys.
  • Valdre's per si mateix, no patir alteracions de comportament que impedeixin la convivència en el balneari, ni malaltia infecciosa-contagiosa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.12.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^