X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és temps de bolets!: II Jornades Gastronòmiques del Bolet
De l'1 al 19 de novembre
Una any més, Sant Vicenç de Montalt participa en la campanya “La cuina del Bolet del Maresme”, que impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Gremi d´ Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme, i en la que hi participen 15 municipis de la comarca. Al llarg de tot el mes i fins a principis de desembre, el bolet serà el protagonista d´exposicions, fires, jornades, degustacions, sortides al bosc per buscar bolets i degustacions. 

La programació d'activitats queda recollida en el fulletó La cuina del Bolet del Maresme. En aquest llibret, a banda de trobar els esdeveniments micològics programats per cada municipis, apareixen els restaurants que ofereixen menús especials amb el bolet com a protagonista, i fins i tot, receptes culinàries per fer a casa.

De l´1 al 19 de novembre, l´oferta gastronòmica de Sant Vicenç de Montalt, al voltant del bolet, la podreu trobar en els següents restaurants: Handicap, Montaltmar, Tope Tapa, Celler de l´Isard, Malibú i Casinet Bar.

Aquí trobareu el fulletó editat pel Consorci i el Gremi, que es distribuirà pels ajuntaments, oficines de turisme, restaurants i altres oficines i entitats de la comarca.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^