Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > L´Ajuntament estalviarà 58.000€ anuals amb el nou contracte de neteja dels immobles municipals > Marcs > Política > 2006 > Concursos i Adjudicacions d'Obres i Serveis
Botó que mostra/amaga menú lateral
L´Ajuntament estalviarà 58.000€ anuals amb el nou contracte de neteja dels immobles municipals
A finals de setembre, es va adjudicar per concurs la concessió del servei de neteja dels immobles municipals de Sant Vicenç de Montalt  a l´empresa Net-Brill, S.L., per un import de 152.595,28 euros anuals. El contracte tindrà una durada de dos anys, prorrogables,  i permetrà que l´Ajuntament estalviï més de 58.000 euros anuals, ja que els cost del servei passarà dels 210.000 euros anuals, que es venien pagant, als 153.000 euros anuals que estableix la nova concessió.

Fins ara, el servei de neteja era compartit per dues empreses, però així que es formalitzi el contracte, Net- Brill, S.L., es farà càrrec de la neteja de totes les dependències i equipaments municipals: Casa Consistorial, seu de la Policia Local, escoles, consultoris mèdics, Centre Cívic, equipaments esportius, Cau Jove i magatzem de la Brigada Municipal.

Altres de les millores, ofertades per la nova empresa i que també s´han tingut en compte a l´hora de fer l´adjudicació, han estat:  Servei d´emergències i servei 24 hores, tres neteges generals a l´any a les escoles (Nadal, Setmana Santa i Estiu), recollida selectiva i eliminació dels residus propis,  dotació de nova maquinària i controls de qualitat, tant dels serveis com dels productes emprats. El personal que actualment presta aquest servei serà subrogat per Net-Brill, S.L., tal i com marca la legislació vigent.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.10.2006

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^