X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aturar la violència vers les dones, una responsabilitat social
Cartell contra violència de gènereL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  commemorarà aquest dissabte, 25 de novembre, el Dia Internacional de la No Violència Contra les Dones. Enguany el manifest, que es presenta sota el lema  “Aturar la violència vers les dones, una responsabilitat social”, ha estat consensuat per l´Institut Català de la Dona de la Generalitat juntament amb les quatre diputacions catalanes, l´Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya i vol revalidar el compromís polític i generar més consciència social per lluitar conjuntament per la consecució de l´eradicació de qualsevol tipus de violència a les nostres viles i ciutats.

Des de l´Ajuntament us encoratgem a solidaritzar-vos amb aquest manifest que busca aturar la violència de gènere. No podem tancar els ulls davant aquest tipus d´actes i la denúncia és el primer pas per poder aturar-los.

AQUÍ trobareu el Manifest 2006
Sant Vicenç de Montalt diu NO a la violència de gènere


La violència vers les dones és un problema que ha estat silenciat durant segles per la societat, i són moltes les dones que han lluitat per fer sentir la seu veu i millorar les seves condicions de vida. Però, aquest dret de les dones a una vida sense violència requereix la implicació del conjunt de tota la ciutadania, que ha de rebutjar de forma unànime qualsevol de les seves manifestacions, ja que atempten contra els drets humans i suposen un veritable obstacle per l'assoliment d'una societat lliure i igualitària.

Publicat el 23.11.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^