X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Anem al Teatre, a veure "La vida mata"
Divendres, 22 de desembre
La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza, el divendres  22 de desembre, una nova sortida en grup al Teatre Tívoli per veure l'obra “La vida mata". L´espectacle, original de “El Terrat”, està dirigit per Santi Suárez-Baldrís i compta amb la participació de David Fernández, David Ramírez i Fermí Fernandes, actors de “Buenafuente” i “Homo Zapping”.

Les entrades es poden adquirir fins al 14 de desembre al Centre Cívic El Gorg pel preu de 22 euros, que inclouen l'entrada al teatre i el servei d'autocar d'anada i tornada. El punt de sortida i arribada en autocar serà davant del Centre Cívic i es preveu la sortida cap a Barcelona a les 19.30h.

La vida mata alterna monòlegs, diàlegs, converses a tres i peces enregistrades a la pantalla. L´espectacle profunditza en donar resposta als aspectes fonamentals de la vida. I el que és millor, ho fa des de l´humor. El naixement, l´amor, la família, la pròpia identitat, l´amistat, la mort... Tots els grans temes  universals que, en un moment o altre de la vida ens hem preguntat i hem tingut mandra de contestar... o preguntar a la parella, que és qui ho sap tot...

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.12.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^