Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja tenim guanyadores del concurs de dibuix infantil Nadal 2006
Del 15 de desembre al 5 de gener romandrà oberta al Centre Cívic l´exposició que s´ha muntat amb els treballs presentats pels alumnes dels CEIPS Sant Jordi i Sot del Camp al concurs de dibuix.
Els dibuixos de Claudia Aguilar, alumne de 4t A del CEIP Sant Jordi, i Sophie Fernández, alumne de P4 A  del CEIP Sot del Camp, van resultar els escollits per il·lustrar el programa i els cartells oficials de les Festes de Nadal 2006.

L´Ajuntament, des d´aquest portal virtual, vol felicitar a tots els participants del concurs i molt especialment a les dues guanyadores, alhora que agraeix la col·laboració prestada per la direcció d´ambdós CEIPS .


Els alumnes dels CEIPS Sant Jordi i Sot del Camp van acollir de bon grat la proposta que els hi va fer la Regidoria de Cultura perquè participessin en un concurs de dibuixos per triar el  cartell anunciador de les Festes de Nadal 2006. Dos-cents cinquanta nens i nenes, d´entre 3 i 12 anys, van agafar paper i llapis de colors per plasmar la seva particular imatge d´aquestes festes.

El jurat del concurs, format per l´alcalde, Lluís Bisbal; el Regidor de Cultura, Òscar Fernández; la tècnica de Cultura, Helena Gallardo; Evarist March, membre de la Comissió de Festes; i les mestres del CEIP Sant Jordi, Roser Matavacas i del CEIP Sot del Camp, Míriam Catà, es va reunir el passat 22 de novembre a la Sala de Sessions de l´Ajuntament i va seleccionar d´entre totes les propostes, els treballs finalistes que ara us presentem.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.12.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^