www.svmontalt.cat
AVÍS IMPORTANT: les dades de contacte de la Policia Local no pateixen canvis.

Telèfon  Oficines: 93 791 04 09
Telèfon Urgències: 609 30 30 20
Fax: 93 791 23 23
policia@svmontalt.cat

Policia Local

La Policia Local s´ha traslladat a la nova comissaria que es troba situada a l´Avinguda dels Països Catalans, número 1. Les noves dependències compten amb totes les garanties tant de dotació de material com de seguretat perquè la policia pugui desenvolupar correctament la seva tasca i donar un millor servei al ciutadà. El local, de propietat municipal, d´aproximadament 292m2 i planta triangular, ha estat totalment reformat, ja que amb anterioritat havia acollit l´antic magatzem de la Brigada Municipal.


La distribució de la nova comissaria ha permès aprofitar al màxim l´entrada de llum natural i ventilació, i la situació dels serveis i instal·lacions ja existents. Així, el vestíbul inclou una recepció, una àrea d´espera i un lavabo adaptat d´utilització pública. Des d´aquest espai, s´accedeix directament als quatre despatxos (dos d´atestats i dos d´oficines), i a través de distribuïdors es connecta amb les dependències interiors, que consten de dos vestidors, separats per a homes i per a dones, una sala polivalent, un arxiu, un armari, una cambra de prevenció i un dipòsit d´armes.. La porta d´accés a l´edifici es troba ubicada a la façana principal, al costat del garatge que disposa d´una superfície de 62m2.

Policia LocalLa Policia Local és l'únic servei municipal amb una disponibilitat de 24 hores durant 365 dies, per aquest motiu a la nova seu de l´Avinguda dels Països Catalans o patrullant per la vila sempre trobareu agents de servei que atendran als ciutadans o visitants que s´hi acostin en busca d´informació o d´una solució als seus problemes. Així mateix, la Policia Local posa a disposició dels ciutadans l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) que roman oberta des de les 8 del matí fins les 8 de la tarda.  En aquesta oficina la policia recull i tramita tota classe de queixes i denúncies.

La Regidoria de Governació ha programat per el proper mes de gener, coincidint amb la Festa Major, una jornada de portes obertes amb l´objectiu que els convilatans que ho desitgin puguin conèixer el nou equipament. És previst que els agents de la Policia Local acompanyin als visitants ocasionals d´aquesta jornada de portes obertes per les diferents instal·lacions de la nova comissaria i els hi expliquin la tasca que desenvolupen habitualment.

Publicat el 14.12.2006