www.svmontalt.cat

El passat dimecres 20 de desembre, es va celebrar a la Sala de Sessions de l´Ajuntament el lliurament de premis als guanyadors/es dels dos concursos, engegats per la Regidoria de Cultura per triar els cartells anunciadors de les Festes de Nadal 2006 i de la Festa Major 2007.

L´acte, presidit per l´alcalde, Lluís Bisbal, va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Òscar Fernández, i de la resta de membres del jurat d´ambdós concursos: Helena Gallardo, tècnica de Cultura de l´Ajuntament; Evarist March, membre de la Comissió de Festes;  i Roser Matavacas, mestra del CEIP Sant Jordi. Míriam Catà, mestra del CEIP Sot del Camp va excusar la seva absència. 

L´alcalde va lliurar un diploma i un llibre a  les guanyadores del Concurs de Dibuix Infantil Nadal 2006, Claudia Aguilar, alumne de 4t A del CEIP Sant Jordi, i Sophie Fernández, alumne de P4 A  del CEIP Sot del Camp. El premi per Ferran Travesa, guanyador del Concurs de Cartells de la Festa Major ´07,  va estar un xec per valor de 300€.


Publicat el 22.12.2006