X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Anuncis oficials
Licitació Obres Urbanització Zones Verdes de Can Ripoll
Presentació propostes: fins al 27 de gener
L'edicte s'ha publicat en el BOP número 14 de 16 de gener de 2007


AQUÍ trobareu el Plec de Clàusules Econòmico-Administratives
Per Decret de l´Alcaldia de data 28 de desembre de 2006 s´ha aprovat el Plec de Condicions econòmico-administratives que han de regir la selecció, pel procediment de concurs amb tramitació d´urgència, de l´execució de les obres d´urbanització de les zones verdes de Can Ripoll.
Per tant, se sotmet a informació pública pel termini de deu dies naturals, a efecte de possibles al·legacions. En el cas que, dins el termini d´exposició pública, no fos presentada cap reclamació, els esmentats Plecs de Clàusules Administratives Particulars s´entendran aprovats definitivament, sense necessitat d´un nou acord. 
Es convoca així mateix el concurs de referència, obrint-se un termini d´onze dies naturals, comptadors des de la publicació del corresponent edicte al Butlletí Oficial de la Província, per a la presentació de proposicions, en els termes previstos al Plec de Clàusules que regeixen la licitació.

Objecte: Execució de les obres d´urbanització de les zones verdes de Can Ripoll.

Expedient núm.: 121/2006

Preu del contracte: El preu total que ha de servir de base per a l'esmentat concurs és el de CINC-CENTS QUARANTA-UN MIL QUATRE-CENTS SEIXANTA-TRES EUROS AMB CINQUANTA-SET CÈNTIMS (541.463,57 EUROS), amb IVA inclòs.

Classificació del contractista: Categoria D, Grup K, Subgrup 6.

Durada de l´execució: 3 mesos des de signatura del contracte

Garanties:
- Provisional: DEU MIL VUIT-CENTS VINT-I-NOU EUROS AMB VINT-I-SET CÈNTIMS (10.829,27 EUR) (2% preu licitació).
- Definitiva: 4% de l´import total d´adjudicació.

El Plec de Clàusules Administratives Particulars es pot examinar a la Secretaria de la Corporació i durant el termini de presentació de proposicions en hores d'oficina (els dilluns de 9:00 a 14:00). Obtenció de la documentació i informació: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, c/ Sant Antoni, núm. 13, (08394) Sant Vicenç de Montalt.

Presentació de proposicions: Les proposicions per optar al concurs es presentaran a l'esmentada Secretaria, durant el termini d´onze dies naturals (si l'últim dia de la presentació de proposicions és dissabte o festiu el termini es prorrogarà fins el següent dia hàbil) a comptar de l'endemà de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en hores d'oficina.

Forma de presentació de les proposicions i model de proposicions segons el Plec de Clàusules Econòmiques Administratives.

Criteris d´adjudicació: Establerts a la clàusula 7a del Plec de Clàusules Administratives Particulars.

Despeses de publicació dels anuncis: L´import de les despeses de publicitat de la licitació de la present contractació aniran a càrrec de l'adjudicatari.

Règim jurídic del contracte: Plec de Clàusules Administratives Particulars i pel Plec de Clàusules Administratives Generals aplicables als contractes de consultoria i assistència, de serveis i de subministraments, a altres contractes administratius i als privats de la Corporació, publicats en el BOPB núm. 172 de data 19 de juliol de 2002, així com pel Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (TRLCAP), aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2000, la seva normativa de desplegament, i la resta de normativa legal aplicable.

Sant Vicenç de Montalt, 5 de gener de 2007
L'alcalde

Lluís Bisbal i Pujol

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.01.2007

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^