Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba l´hora dels lletraferits: Jocs Florals 2007
La Regidoria d´Educació, mitjançant la Biblioteca Pública La Muntala, ha convocat els Jocs Florals 2007 en les modalitats de poesia i prosa. La Mostra Literària d´enguany, presenta dues novetats: d´una banda, la participació de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp; i d´altra la invitació a la mainada de 3 a 5 anys perquè també hi participi fent un dibuix on surtin flors.   
Recordeu que el treballs es poden presentar a la Biblioteca La Muntala fins al 31 de març. En quant al veredicte, des del grup P fins al grup C, es farà públic la Diada de Sant Jordi en un acte al pati de les escoles de primària. Els premis dels grups D, E i F es lliuraran el 21 d´abril a la Biblioteca.

Les bases les podeu trobar aquí


Hi ha sis grups de participació per edats, a banda del grup P(3 a 5 anys), i s'han de presentar obres inèdites i originals escrites en català. La dotació dels premis també variarà segons la categoria i la classificació (hi haurà primer i segon premi). Les obres guanyadores participaran en la Mostra Literària del Maresme 2007.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.02.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^