Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya d´informació sobre el codi secret dels lladres
AQUÍ  trobareu un quadre resum amb els codis que usen els lladres
La Policia Local de Sant Vicenç ha engegat una campanya d'informació sobre els signes que usen els lladres per a comunicar-se i robar en vivendes. Els assalts a xalets s'han multiplicat en els últims anys i tota precaució és poca per a retallar aquest tipus de delinqüència. Davant aquesta situació, la policia aposta per prevenir els veïns de possibles robatoris en les seves vivendes. No es tracta d'una iniciativa nova, ja que els agents de les forces de seguretat ja han posat en sobreavís als ciutadans dels signes que utilitzen els lladres per a comunicar-se entre ells i cometre el robatori en les residències amb total seguretat. No obstant, com els delinqüents persisteixen en el seu intent, la policia també ho fa però amb l´objectiu d´impedir que es cometin més robatoris.

Els signes més comuns que utilitzen els lladres per a parlar entre si són pintades, en el terra, en les parets i inclús sota el pelut d'entrada de les casa. En aquest sentit, la Policia aconsella que es mantinguin ben tancades les portes d'accés i que aquelles persones que tinguin garatge se cerciorin que la porta d´accés estigui tancada del tot abans d´entrar o sortit del mateix.

Quant al llenguatge secret es refereix, els agents apunten que abans d'obrir la porta del domicili el propietari s´asseguri de què no hi ha cap senyal. Si hi ha algun signe estrany, s'aconsella esborrar-lo, deixant la menor empremta possible. I, el més important, trucar de manera immediata a la Policia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.06.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^