X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obertes les inscripcions per a l´Escola Bressol Els Garrofers
Període de matriculació: del 4 al 8 de juny

Logo Escola Bressol Municipal

Calendari del procés

  • Presentació de les sol·licituds: del 2 al 15 de maig, ambdós inclosos
  • Publicació de les llistes amb el barem: 21 de maig
  • Reclamacions a les llistes del barem: 22, 23 i 24 de maig
  • Publicació de les llistes d´alumnat admès: 29 de maig
  • Període de matriculació: del 4 al 8 de juny
L'Escola Bressol Municipal Els Garrofers començarà el període de preinscripcions per al curs 2007-2008 el 2 de maig. Les sol·licituds s'hauran de presentar a les Oficines de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) fins al 15 de maig, en el següent horari:

  • De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h
  • Dimecres, de 16.30 a 19.30h
Us recordem que l'edat mínima que han de tenir els infants per accedir a una plaça a les llars d'infants és de 16 setmanes el dia 1 de setembre de l'any que s'inicia el curs (nascuts abans del 12 de maig de 2007)

AQUÍ trobareu, fil per randa, tota la informació sobre el procés de preinscripció i matriculació de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers: barems de prioritat, documentació que cal presentar, etc.


Cliqueu AQUÍ(2)  per enllaçar amb el web del Departament d'Educació, on podreu trobar tota la informació sobre la gestió i organització del procés de preinscripció i matriculació del Curs 2007-2008.

En el cas que hi hagi més sol·licituds que places, s´establirà l´ordre de prioritat a partir de l´aplicació dels barems previstos pel Departament d´Educació. En el cas que el resultat de la baremació faci necessari un desempat entre sol·licituds amb la mateixa puntuació, s'atorgarà un número de desempat, mitjançant un sorteig públic que es realitzarà al mateix centre, entre el 22 i 24 de maig en el lloc, data i hora que el centre determini. Aquest lloc, data i hora, es faran públics al tauler d'anuncis del centre el 2 de maig. Segons aquest número s'ordenaran les sol·licituds que es trobin en situació d'empat per haver obtingut la mateixa puntuació en el procés de preinscripció a les llars d'infants.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^