X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Miquel Àngel Martínez investit alcalde de Sant Vicenç de Montalt > Marcs > Política > 2007 > El Ple i la Junta de Govern
Botó que mostra/amaga menú lateral
Miquel Àngel Martínez investit alcalde de Sant Vicenç de Montalt
La Sala de Sessions i el rebedor del 1er pis de l´Ajuntament, on hi havia instal·lada una pantalla per poder seguir el ple de constitució del nou consistori,  es van omplir de gom a gom. L'acte, que es va emetre en directe per Ràdio Santvi,  va començar amb el jurament del càrrec de Juli Martín, regidor del PSC, i de més edat i de David Pons, regidor d' ERC, el més jove. Seguidament els altres regidors també van jurar el càrrec i es procedí a la votació que ha donat l'alcaldia a Miquel Àngel Martínez.

AQUÍ  trobareu els regidors del nou consistori

Miquel Àngel Martínez Camarasa és el nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt. Va ser investit en el ple de constitució del nou Ajuntament, que es va celebrar dissabte 16 de juny, amb els vots a favor dels grups municipals de CiU, ERC i Amics x SV, que integren el nou equip de govern municipal. 

Miquel Àngel Martínez, que ja va ser regidor de la vila durant els anys 1999 a 2003 i 2006 a 2007, va agrair en el seu discurs d´investidura la confiança que hi han dipositat els vilatans i es va comprometre a treballar amb intensitat i seny per poder portar a terme tot el que el nou equip de govern es proposa fer durant aquesta legislatura.

L´alcalde va anunciar que treballarà amb la mirada posada en tres fites bàsiques: desenvolupar un model de gestió basat en l´atenció a les persones; en la seva participació en la vida pública i en un model territorial on sigui prioritària la cura pel medi ambient.


Ple de l'Ajuntament
En quant a feina per fer, Miquel Àngel Martínez va posar l´accent en la necessitat de treballar amb l´objectiu d´aconseguir un municipi modèlic des del punt de vista de les infraestructures, els equipaments i els serveis, i alhora vertebrar una ciutadania que s´identifiqui emocionalment amb Sant Vicenç. En aquest sentit, va destacar que fomentar la creació de zones verdes i recuperar els carrers i places com a centre de vida i de relació; eliminar les barreres arquitectòniques de manera que es garanteixi la mobilitat de les persones i definir els equipaments per tal d´integrar-los dins de la vida quotidiana del poble ens permetrà assolir una millor qualitat de vida per a tothom en els pròxims anys.

L´alcalde va afegir que aquest és un projecte compartit i consensuat pels tres socis en el govern municipal; un projecte fruit de moltes semblances en els respectius programes electorals, que aposta decididament per Sant Vicenç i per la gent de Sant Vicenç; un projecte que li fa tenir confiança en el futur de la vila, i que donarà el fruit d´una feina ben feta.

Miquel Àngel Martínez va tancar el discurs refermant el compromís del nou equip de govern a l´hora de treballar amb responsabilitat i criteri, amb l´únic objectiu  de fer de Sant Vicenç de Montalt un poble convivencial, equilibrat, just i de qualitat. Pròximament, el ple de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt aprovarà el nou cartipàs municipal per distribuir les responsabilitats entre els regidors del nou govern.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.06.2007

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^