Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest curs 2007-2008, a prop de 200 escolars practicaran esport al pavelló

Un total de 191 nens i nenes, d´edats compreses entre els 3 i els 12 anys, participaran en les diferents activitats esportives extraescolars que ha programat l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per al curs 2007-2008.

La Roda d´Esports, amb 81 inscrits, i la Gimnàstica Artística, amb 75, han estat les propostes més sol·licitades; 25 infants s´han decantat per l´Escola de Ball, novetat d´enguany; i s´ha muntat un grup de Judo, amb 10 participants. Destacar l´augment que s´ha registrat en el número d´inscripcions infantils respecte a l´any anterior, en passar de 137 participants a 191.

Totes les activitats començaran el 12 de setembre, coincidint amb l´inici del curs escolar. Durant el mes de setembre, l´Ajuntament farà arribar a totes les famílies amb nens/es inscrits/es el fulls de formalització de les matrícules. Recordar que un cop feta la preinscripció, si voleu tramitar-ne la baixa ho haureu de comunicar mitjançant una instància a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC) abans del 5 de setembre.

Diverses entitats del municipi com el Club de Futbol Sala Santvicentí, el Club de Patinatge Artístic Sant Vicenç, el Club de Bàsquet Sant Vicenç, o el CF Santvicentí completen la variada oferta de d´activitats esportives adreçades als infants de la vila.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.08.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^