www.svmontalt.cat
L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en col·laboració amb les Àrees de Cultura i d´Educació de la Diputació de Barcelona ha participat, un any més, en el programa Anem al teatre. L´objectiu d´aquest cicle d´espectacles per a alumnes d´educació infantil, primària i secundària  és la creació de nous públics del teatre, la música i la dansa i l´educació de la sensibilitat artística dels alumnes de les dues escoles de la vila.

El curs 2006-2007, un total de 829 espectadors, alumnes del CEIP Sant Jordi i del CEIP Sot del Camp, han assistit als diferents espectacles de titelles, teatre, música, etc., que s´han programat al Centre Cívic El Gorg, al Teatre Monumental de Mataró i als Seràfics d´Arenys de Mar.

El cost total del programa Anem al teatre 2006-2007 ha estat de 6.420€. Una part de les despeses s'ha finançat amb les aportacions dels mateixos alumnes, que enguany han pagat 4,50€ per funció. La resta del cost, 2.690€,  s'ha distribuït per parts iguals entre la Diputació de Barcelona i l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

D'altra banda, destacar que el Centre Cívic El Gorg ha servit de seu perquè molts escolars d'altres poblacions de tot el Maresme assistissin a funcions de teatre programades per a ells en el marc d´aquesta campanya.

Publicat el 21.08.2007