X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Es reforça el servei de recollida de brossa durant l'estiu
Aquesta mesura té per objectiu mantenir una imatge neta i cuidada del municipi


Coincidint amb l'increment de l'afluència de veïns i visitants al municipi, s'amplia la freqüència de recollida de les fraccions de rebuig, envasos, paper i cartró.

Recollida escombraries


El consistori reforça el servei de recollida de brossa durant l'estiu, quan s'incrementa l'afluència de veïns i visitants al municipi. Fins al 15 de setembre, s'augmentarà la freqüència de la recollida del rebuig (5 dies a la setmana) i dels envasos i del paper i cartró (3 dies a la setmana).

Aquesta millora se centrarà en un total de 19 àrees, distribuïdes per les diferents zones d'influència de la façana marítima, com el passeig marítim, Montaltpark, Can Boada o Can Ripoll, i en d'altres zones amb molts estiuejants com la riera de Torrentbò o el Regadiu. Tanmateix, el reforç del servei de recollida també es farà extensiu a tots aquells punts d'aportació que en moments puntuals ho requereixin. A més, durant l'època estival s'intensificarà la neteja en les àrees de contenidors. Aquesta actuació respon a l'objectiu de mantenir una imatge neta i cuidada del municipi.Neteja contenidors


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^