X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç organitza un curs per a persones que tenen cura de gent gran
L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza el curs “Cuidem els que cuiden” que té l´objectiu de millorar la qualitat de vida tant dels cuidadors com de la persona gran o amb dependència cuidada. El curs té una durada de 6 setmanes (del 25 de setembre al 30 d´octubre) i consta de 3 blocs de formació dividits en 1 sessió setmanal de 2 hores i mitja (els dimarts a les 15.30 h).
 
Els cuidadors de persones grans o amb dependència realitzen una treball dur i, sovint, solitari, que els ocupa gairebé tot el seu temps i que sol comportar molts dubtes sobre la pròpia tasca que s´està fent. La iniciativa pretén oferir un espai de formació i suport als cuidadors, amb l´objectiu de donar-los estratègies per poder reaccionar davant  de problemes de salut i conducta de la persona cuidada.
 
L´inici del curs serà el proper dimarts dia 25 de setembre al Centre Cívic El Gorg. Les persones que desitgin més informació poden posar-se en contacte amb el Departament de Serveis Socials de l´Ajuntament (93 791 21 00 – 93 791 17 49)

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.09.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^