X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament ofereix formació gratuïta sobre comptabilitat i fiscalitat a autònoms i micropimes
Els curs es realitzarà del 2 al 4 de desembre

Curs comptabilitat i fiscalitat


Es tracta d'una proposta inclosa en el programa Forma't 2019, que consta de tres sessions amb una durada total de 12 hores. Les xerrades formatives estan organitzades per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, són gratuïtes, i van adreçades principalment a persones a l'atur amb interès per la gestió comptable, petits empresaris i emprenedors.

La proposta formativa porta per títol “Gestió comptable per a autònoms i micropimes", es durà a terme el dies 2, 3 i 4 de desembre, de 9.30 a 13.30h, al Centre Cívic El Gorg.

L'objectiu d'aquestes tres sessions formatives és proporcionar als assistents els coneixements bàsics de comptabilitat i fiscalitat que els permetin prendre les decisions de gestió mes acurades en cada moment. Sovint aquestes decisions les deixem en mans del gestor que ens ajuda en aquest tema i ens limitem a presentar els “papers” que ens dóna i a pagar els corresponents impostos.

En aquest taller es treballaran d’una forma pràctica els conceptes bàsics que qualsevol petit empresari o comerciant ha de saber per a poder dirigir també des d’aquesta àrea el seu negoci.

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a través d'aquest FORMULARI.



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^