Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aparcament públic a tocar de la Carretera de Cornellà a Fogars
L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, seguint amb la política de millora en la mobilitat, ha habilitat un nou aparcament públic a tocar de la Carretera de Cornellà a Fogars, per tal de facilitar l´accés de la ciutadania als serveis municipals que es troben ubicats en aquesta àrea d´influència: Consultori Mèdic del Nucli Antic, Serveis Socials de Base, Cau Jove i Policia Local.

El solar que s´ha condicionat es troba situat davant el Consultori Mèdic, en els terrenys de Can Mora de Dalt, i té una capacitat aproximada de 70 vehicles. Aquesta actuació se suma a la que es va dur a terme el passat juliol a la zona de Montaltpark, que va propiciar la creació de 150 noves places d´aparcament públic.


L´Ajuntament, com a única contrapartida per la cessió del solar, s´ha compromès, mitjançant un conveni amb la propietat, a fer-se´n càrrec de les tasques de neteja necessàries per tal d´adequar-lo al nou ús, i ocupar-se´n de mantenir-lo en perfecte estat de senyalització, sanitat i seguretat públiques durant el termini de cessió.

Publicat el 28.09.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^