X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El programa “Coses que importen” ens acosta a la XVII Trobada de Gegants del Maresme
El secretari de l´Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, Cèsar Carmona, i el vocal del Maresme, David Roy, van participar el passat dijous, dia 27, en una  tertúlia a  Ràdio Santvi,  amb motiu de la celebració a la vila el proper 7 d´octubre de la XVII Trobada de Gegants del Maresme. Al programa també hi va participar el cap de Colla dels Geganters de la vila, Joan Vilà, qui destacà el fet que, el proper diumenge, Sant Vicenç viurà la trobada més important de la seva història, ja que és previst que hi participin més d´un miler de geganters, grallers i tabalers, i 80 gegants i capgrossos, arribats d´arreu del Maresme.

Per a tots aquells/es que no vareu poder seguir en directe el programa o bé tingueu interès en tornar a escoltar-lo, Ràdio Santvi ha previst una nova emissió, coincidint amb la celebració de la Trobada.

D´altra banda, destacar que han estat moltes les entitats de la vila que han passat per el programa “Coses que importen” per difondre i acostar les tasques i activitats que duen a terme a tota la ciutadania. Així, setmana a setmana, hem pogut escoltar les entrevistes i tertúlies, sobre temes d´interès social i general, protagonitzades per representants de Ballpla, Amics dels Pessebres, Donactiva, Orfeó Parroquial El Delme, Colla de Geganters, Associació de Gent Gran Els Xurravins; i també per altres personalitats destacades de la societat santvicentina, com ara el cronista local Sr. Antoni Buch.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.09.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^