Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Prop de 900 persones han fet servir el Telecentre durant la temporada 2006-2007

Entre els mesos d´octubre de 2006 i juliol de 2007 el Telecentre de Sant Vicenç de Montalt ha prestat servei a un total de 893 usuaris. Per feines, navegar per internet, xatejar, accedir al correu electrònic, jugar, seguir cursos de formació i assistir al Club de Feina s'emporten la immensa majoria dels usuaris. En quant a la mitjana d´utilització del servei, es situa en 1h -1 ½h.

Aquestes són algunes de les dades que va donar a conèixer el regidor de Noves Tecnologies, Pere Orts, durant l´acte inaugural de la nova temporada 2007-2008 del Telecentre, que es va celebrar al Centre Cívic El Gorg el passat 28 de setembre. L´acte va comptar amb la presència de l´alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez.


Pere Orts, durant la seva intervenció, va incidir en els avantatges tècnics i econòmics  que ofereix la utilització del Programari Lliure, destacant-ne la seguretat, independència, estabilitat i gratuïtat de les llicències. El regidor de Noves Tecnologies també va valorar molt positivament els resultats de la passada temporada, ja que, d´una banda, l´Ajuntament ha assolit els objectius fixats, i d´altra, els usuaris s´han mostrat notablement satisfets amb els serveis que ofereix el Telecentre.

Pere Orts també va fer un repàs a la programació del nou curs i va voler destacar el fet que entitats de la vila, com ara Donactiva i l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, enguany tornaran a col·laborar en l´organització de cursos.


Acabada la seva intervenció, el regidor de Noves Tecnologies, va cedir la paraula a l´alcalde, Miquel Àngel Martínez, qui va adreçar-se als assistents, per manifestar la necessitat d´adequar-se als temps canviants que marca la societat actual i no perdre el tren de les Noves Tecnologies. En aquest sentit, va remarcar el fet que, des del primer moment, l´equip de govern va prendre la decisió de fer una aposta ferma en aquest àmbit i va crear la Regidoria de Noves Tecnologies.

L´alcalde va afirmar que “és molt important treballar per aconseguir la igualtat d'oportunitats i l'accés a les noves tecnologies, pel que és prioritari que es potenciï aquest accés des de l'Ajuntament”. Així, va avançar que es continuarà treballant per  garantir l´accés a internet i a les tecnologies de l´informació a tota la ciutadania i especialment a aquells sectors de la població que tenen més dificultats per accedir-hi.


Miquel Àngel Martínez va cloure la inauguració demanant la col·laboració de tots els agents implicats per tal que Sant Vicenç de Montalt entri de ple i amb sòlides garanties en aquest nou model de societat.

La programació de la temporada 2007-2008 del Telecentre contempla cursos i seminaris i seguirà el següent calendari:

  • Cursos
     
    • Blogging: Del 23 d´octubre al 13 de desembre de 2007

    • Programari lliure per la docència: Del 15 de gener al 4 de març de 2008

    • Programari lliure per a Windows: Del 25 de març al 13 de maig de 2008

    • Gimp / Inskape: Del 27 de maig al 15 de juliol de 2008

  • Seminaris

    • Entendre el teu PC: Desembre 2007

    • Poadcasting: Febrer 2008

    • Descobreix linux amb Ubuntu: Abril 2008

    • Recerques per Internet: Maig 2008
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.10.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^