X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt, amfitrió de la XXIV Mostra Literària del Maresme
L´acte de lliurament de premis es farà el 17 de novembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg

L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Consell Comarcal del Maresme, organitzadors de l´acte, han cursat invitacions als alcaldes de tots els municipis de la comarca. Tanmateix, des de les regidories d´Educació i Cultura, també s´ha volgut convidar a aquelles persones que han vingut col·laborant en l´organització de la Mostra Literària de Sant Vicenç de Montalt. Invitació que l´Ajuntament fa extensiva a tota la ciutadania per tal que l´acte sigui plenament participatiu.


Enguany, Sant Vicenç de Montalt és el municipi amfitrió d´aquest certamen que ja arriba a la seva XXIV edició i amb el qual el Consell Comarcal del Maresme i els quinze municipis que hi participen volen estimular la creació literària entre la població i molt especialment entre els més joves.

L´Ajuntament ha preparat l´acte de lliurament de premis, que es celebrarà el 17 de novembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg, amb el desig que els assistents puguin gaudir d´una vetllada artística que tindrà com a protagonistes a joves promeses de la literatura i la música.

Així, els lletraferits que resultin guanyadors del certamen oferiran les seves poesies i relats, mentre que els alumnes de l´Escola Municipal de Música, acompanyats al piano per Jordi Lluch, director de L´Oriola, interpretaran una selecció d´àries i duets de “Les noces de Fígaro” i un repertori de cançons populars catalanes.

A la final comarcal han arribat els guanyadors de les respectives mostres locals de les següents poblacions: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d´Estrac, El Masnou, Mataró, Montgat, Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.11.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^