Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres, 16 de novembre de 2007  -  7 h tarda
Taller gratuït: Com i on cercar feina
Imatge d'home rumiant
L´activitat es realitzarà al Centre Cívic El Gorg i constarà de dues parts. La primera pretén, en funció del que saben i volen els joves, oferir una explicació simple i concreta del que és el mercat laboral. No es tracta de fer una classe magistral, però sí de donar-los les idicacions necessàries per tal que en el moment que vulguin entrar en el món laboral, puguin conèixer el marc laboral que es trobaran.

La part pràctica, o bé es farà una vegada explicada la teoria o bé paral·elament amb la introducció teòrica, però sempre partint dels interessos dels mateixos joves.


Els joves, des de les seves experiències i de l´anàlisi d´ofertes de treball poden establir un criteri de selecció personal evitant caure en els enganys publicitaris. Un cop sabem seleccionar l´oferta de treball, ens queda conèixer quines són les nostres limitacions i facilitats per accedir al lloc de treball escollit. Això implica saber elaborar un curriculum vitae, original i eficient, per tal de poder concertar una primera entrevista de feina.
Lloc: Centre Cívic El Gorg
Organitza: Regidories de Joventut i Promoció Econòmica
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Conferència
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^