X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ajuts per pagar el lloguer destinats a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19


Els ajuts es poden demanar fins el 30 de setembre, preferentment, de manera telemàtica.

Ajuts lloguer Covid-19


La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria extraordinària d’ajuts al lloguer, destinada a famílies arrendatàries que es trobin en situació d’atur, Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO), o que hagin vist reduïda la seva jornada de treball de manera que els suposi una pèrdua d’ingressos. L’ajut que es concedirà serà directe i s’haurà de destinar o bé a pagar la quota mensual del lloguer o bé a cancel·lar els microcrèdits que la família hagi demanat.

L’ajut es pot concedir per un màxim de 6 mensualitats de la renda de lloguer, des d’abril a setembre de l’any 2020, i per un import màxim mensual que varia segons la ubicació de l’habitatge.

Altres requisits són estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros.

La presentació de la sol·licitud es farà, preferentment, de manera telemàtica i s’ha habilitat el número 900 922 841 per facilitar informació i assessorament, de 9 a 14h.

Els ajuts es poden demanar fins el 30 de setembre i es concediran per ordre d’entrada de les sol·licituds al registre corresponent, quan aquestes vagin acompanyades de la documentació completa, fins a exhaurir el pressupost.

En el cas que al municipi de residència o al consell comarcal corresponent hi hagi una Oficina Local d’Habitatge que gestioni els ajuts, es facilitarà el seu número de telèfon i la informació sobre una possible atenció presencial quan es truqui al 900 922 841.

Podeu consultar tota la informació sobre aquest ajut al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

En aquest ENLLAÇ trobareu la Guia de mesures sobre l’habitatge davant l’emergència del COVID

Si necessiteu accedir al Servei d'Habitatge del CCMaresme, en aquest ENLLAÇ trobareu les dades de contacte

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^