X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Periódico de Catalunya es fa ressò de la tasca solidària del C.F. Santvicentí

“Necessito botes de futbol per als nens de l'Índia”. Pere Ferrer deixa caure aquesta frase al final de l´entrevista per resumir la nova fita que s´ha imposat el C.F. Santvicentí: recollir botes de futbol i altre material esportiu per dur-lo als nois i noies d´Anantapur.

Si voleu col·laborar amb aquest projecte solidari podeu contactar amb el C.F. Santvicentí mitjançant el correu electrònic cfsantvicenti@hotmail.com

Campus social de futbol
El passat dissabte, 3 de novembre, El Periódico de Catalunya dedicava l´entrevista de la contraportada a Pere Ferrer, un santvicentí de tots conegut, bé a través de la seva faceta professional, vinculada a la lampisteria, o en la seva vessant més personal, humana i solidària.

Al llarg de l´extensa entrevista, conduïda per Emilio Pérez de Rozas, Pere Ferrer desgrana com es va gestar, a l´entorn de la directiva del C.F. Santvicentí, l'aventura d´organitzar un Campus de Futbol a l´Índia, amb l´objectiu d´aportar una mica d´alegria i il·lusió als nois i noies d´Anantapurn.

Un projecte que es va fer realitat la passada primavera, quan el C.F. Santvicentí, amb la col·laboració de la Fundación Vicente Ferrer, l´Ajuntament, La Caixa i la fundació de la Federació Catalana de Futbol, va aconseguir ficar en un avió, amb destí a l´Índia, cinc monitors joves, 250 samarretes, 250 pantalons i algunes pilotes.

A partir d´aquí, un munt de vivències inesborrables, una llarga seqüència de records, peus descalços en terra, rostres, mirades i somriures innocents... i el ferm propòsit de tornar-hi per complir una promesa: portar botes perquè els nois i noies d´Anantapur deixin de jugar descalços a pilota.

Des d´aquest link  podreu accedir al contingut íntegre de l´entrevista.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^