www.svmontalt.cat

“Necessito botes de futbol per als nens de l'Índia”. Pere Ferrer deixa caure aquesta frase al final de l´entrevista per resumir la nova fita que s´ha imposat el C.F. Santvicentí: recollir botes de futbol i altre material esportiu per dur-lo als nois i noies d´Anantapur.

Si voleu col·laborar amb aquest projecte solidari podeu contactar amb el C.F. Santvicentí mitjançant el correu electrònic cfsantvicenti@hotmail.com

Campus social de futbol
El passat dissabte, 3 de novembre, El Periódico de Catalunya dedicava l´entrevista de la contraportada a Pere Ferrer, un santvicentí de tots conegut, bé a través de la seva faceta professional, vinculada a la lampisteria, o en la seva vessant més personal, humana i solidària.

Al llarg de l´extensa entrevista, conduïda per Emilio Pérez de Rozas, Pere Ferrer desgrana com es va gestar, a l´entorn de la directiva del C.F. Santvicentí, l'aventura d´organitzar un Campus de Futbol a l´Índia, amb l´objectiu d´aportar una mica d´alegria i il·lusió als nois i noies d´Anantapurn.

Un projecte que es va fer realitat la passada primavera, quan el C.F. Santvicentí, amb la col·laboració de la Fundación Vicente Ferrer, l´Ajuntament, La Caixa i la fundació de la Federació Catalana de Futbol, va aconseguir ficar en un avió, amb destí a l´Índia, cinc monitors joves, 250 samarretes, 250 pantalons i algunes pilotes.

A partir d´aquí, un munt de vivències inesborrables, una llarga seqüència de records, peus descalços en terra, rostres, mirades i somriures innocents... i el ferm propòsit de tornar-hi per complir una promesa: portar botes perquè els nois i noies d´Anantapur deixin de jugar descalços a pilota.

Des d´aquest link  podreu accedir al contingut íntegre de l´entrevista.
Publicat el 04.11.2007