X
Campanya de vacunació antigripal
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Víctor Llasera, nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt


Ha rebut el suport de 7 dels 13 regidors de l'Ajuntament, 3 de JxSVM, 1 de Primàries, 1 d'ERC, 1 de la CUP  i 1 del regidor no adscrit Miquel Àngel Martínez.Víctor Llasera

Víctor Llasera i Alsina, de JxSVM, ha estat escollit aquest divendres 16 d’octubre de 2020, en el ple extraordinari i urgent celebrat de manera telemàtica, nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt.


La votació ha estat nominal i s’ha resolt amb majoria absoluta. Llasera ha sumat el suport dels 3 regidors de JxSVM, els representants de Primàries, ERC i la CUP, i el regidor no adscrit Miquel Àngel Martínez. L'altra candidata que s'ha postulat a l'alcaldia ha estat Maria Villalta, de 9 SV, que ha rebut els sis vots dels representants de PSC-CP, Cs i 9 SV, i el regidor no adscrit Francesc Guillem.


Durant el seu discurs, el nou alcalde ha assegurat que aquests darrers dies ‘han estat molt tensos i de molta negociació’, i ha celebrat que amb l’acord que ha permès la seva elecció ‘es vegi reflectida la voluntat majoritària del poble’. Llasera s'ha compromès a formar en els propers dies un ‘cartipàs sòlid’ i ha garantit que actuarà ‘amb ètica i fermesa’. El nou batlle ha acabat la seva intervenció remarcant la necessitat de ‘tornar l’orgull al municipi  i defensar els ideals del nostre país’ i agraint els suports rebuts.


L’entrega de la vara d’alcalde està previst que es faci la propera setmana, en un acte oficial que tindrà lloc a la Sala de Sessions de l’Ajuntament, amb un aforament restringit a sis persones.


Esther PadillaDurant aquesta sessió de ple telemàtica, com a mesura de seguretat per la pandèmia de la Covid-19, també ha pres possessió del càrrec de regidora Esther Padilla Enríquez del PSC-CP, que des d’avui ocupa l'escó que va deixar vacant Javier Sandoval al plenari santvicentí.

Podeu escoltar la sessió del Ple, l'elecció de l'alcalde i la presa de possessió de la nova regidora  en aquest ENLLAÇ

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^