Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament reforça el manteniment de parcs i jardins


El personal de Marpi està realitzant tasques de manteniment i neteja de parcs i zones verdes del municipi.

fundació Marpi


Des del passat mes de febrer, la Fundació Privada Marpi, entitat sense afany de lucre, que té com a objectiu la integració laboral i social dels disminuïts psíquics de la Comarca del Maresme, està col·laborant en les tasques de manteniment de la jardineria del municipi.

L’equip de jardiners que aporta la Fundació Privada Marpi està integrat per  dos operaris que realitzen una jornada de 6 hores diàries, dos dies a la setmana.

El personal de reforç està portant a terme tasques de poda, desbrossament i neteja a diferents parcs, places i jardins, tot i que les actuacions se centren principalment en el parc dels Germans Gabrielistes.

El cost de la contractació, que s’allargarà fins a finals d’any, és de 14.664 euros.

Aquesta contractació té un doble objectiu, d’una banda, donar suport a la Brigada Municipal en la neteja de parcs i jardins per mantenir aquests espais en un estat òptim amb un col·lectiu que sempre ha donat bons resultats, i d’una altra banda, fer una feina social d’inclusió i d’integració que permetrà que les persones que estan en aquests tipus de fundació puguin treballar, se sentin el més integrats possible dins la societat i puguin realitzar el seu dia a dia com qualsevol altre persona.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^