X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un Carnaval respectuós amb l'infant

Carnaval


Aquest curs hi ha hagut alguns canvis a l’hora de celebrar el carnestoltes a l’escola. En les últimes reunions d’equip es va reflexionar molt sobre com vivien els infants aquesta festa; a alguns els hi agrada disfressar-se i guarnir-se, però també hi ha infants que ho viuen angoixats, amb molta por i els fa sentir incòmodes.

Per aquest motiu hem decidit no posar consignes durant la setmana i introduir en el nostre dia a dia un espai més  a l’estança amb disfresses, mocadors i complements on l’infant, si vol, pot convertir-se en el personatge que ell vulgui. És l’infant qui decideix quan li ve de gust i com vol fer i què es vol posar.

Contes i cançons sobre el carnaval acompanyen la vida quotidiana a l’escola, uns rituals que continuen sense alterar-se per facilitar el ritme natural del seu dia a dia. Propostes obertes que conviden a fer un tastet a la tradició cultural sense que l’infant se senti incòmode o forçat.

Creiem que cada infant és un ésser únic digne de ser escoltat i respectat, tant si es vol disfressar des del primer moment, com si decideix no fer-ho fins al final.


Carnaval

Carnaval

Carnaval

Carnaval

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^