www.svmontalt.cat


S’habiliten tres sales a l’equipament juvenil per a oferir-hi accions formatives i s’amplia el ventall de propostes amb noves  activitats que responen a les  inquietuds i els interessos del jovent.

Cau Jove


Des de la Regidoria de Joventut es vol revifar l’Espai Jove El Cau, mantenint-lo com a punt de trobada del jovent però donant-li també un caire més formatiu. La intenció és oferir-hi a infants i joves la possibilitat d’adquirir nous coneixements a través de tallers, formacions amb certificat o altres activitats en les quals podran aprofundir, si ho desitgen, aprofitant altres serveis municipals. Aquesta ampliació de l’oferta formativa pretén garantir que els nois i les noies de Sant Vicenç trobin al municipi totes aquelles activitats que puguin satisfer les seves inquietuds i els seus interessos sense haver de desplaçar-se a poblacions veïnes.

A l’Espai Jove s’han fet algunes reformes, habilitant-hi tres sales per a poder acollir totes les activitats programades i també s'han adquirit 3 ordinadors gamer, un equip de so amb micròfons i una pissarra. Totes les activitats seran difoses a través del web, de les xarxes socials i de tríptics informatius on s’informarà dels períodes d’inscripció.


Podeu consultar el programa abril-juny, així com els horaris i dades de contacte de l'Espai Jove en aquest tríptic:


Tríptic Cau Jove

Tríptic Cau Jove

Fitxer: triptic_cau_jove.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.19 MB

Publicat el 30.03.2021