X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Canvis a l'emissora municipal Ràdio SantVi


Les noves veus de l’emissora són les de Gemma Palet i Marc Vilalta.



Ràdio Santvi

Ràdio SantVi tindrà a partir de l'1 d'abril una nova graella de continguts propis. L'emissora municipal de Sant Viçenc de Montalt passarà a ser produïda per Digital Hits Audiovisual (Montcau Produccions SL), després que aquesta empresa hagi guanyat el concurs públic per la producció de la programació bàsica de l'emissora.

Tant des de l'Ajuntament com des de la productora s'apostarà per un model de programació basat en la informació local, els programes culturals, els espais de temàtica esportiva i l'entreteniment de proximitat. En aquest sentit, es donarà un pes important als informatius de l'emissora, que tindran una presència transversal durant tot el dia. Als matins, s'emetrà un nou magazín matinal en directe, basat en la varietat de continguts i temàtiques, però sempre en clau local i amb l'actualitat del municipi com a pal de paller. Setmanalment, s'emetrà una entrevista als representants dels grups municipals i als regidors no adscrits i de forma quinzenal, el programa l'Alcalde respon, amb el repàs a l'actualitat municipal. Els plens municipals també es podran seguir en directe per l'emissora, així com també tots aquells esdeveniments rellevants pel municipi. 

Les noves cares visibles de Radio SantVi, seran Gemma Palet, que assumirà l'àrea d'informatius i Marc Vilalta, que s'encarregarà de l'àrea de programes i multimèdia de l'emissora municipal. La gestió directa de la ràdio municipal correspon a l’Ajuntament, mitjançant la cap de Comunicació que també s’ocuparà de la supervisió del contracte.

El preu del contracte és de 89.372,56 € (IVA inclòs) i tindrà 1 any de durada.

Podeu escoltar Ràdio SantVi al 107.4 FM

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^