X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els alcaldes de Sant Vicenç i Caldes signen el nou conveni en matèria de zones blaves


Els veïns i veïnes de Sant Vicenç que disposin del distintiu de resident autoritzat en vigor podran aparcar de manera gratuïta i sense limitació horària a l'estacionament de la N-II (Renfe), al c/ Eucaliptus i a l'esplanada de Can Muntanyà del municipi veí de Caldes.

En aquests plànols de Sant Vicenç i de Caldes trobareu indicats els llocs on pot aparcar gratuïtament la ciutadania de cada municipi (amb distintiu de resident autoritzat) quan es desplacin a la població veïna.


Alcaldes de Sant Vicenç i Caldes

Els alcaldes de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, i de Caldes d’Estrac, Òscar Baró, han signat aquest matí el nou conveni de col·laboració per a l’ús gratuït compartit de places d’aparcament de les zones blaves d'ambdós municipis.

Amb aquest nou conveni, els veïns i veïnes de Sant Vicenç que disposin del distintiu de resident autoritzat vigent, podran continuar aparcant els seus vehicles de forma gratuïta i il·limitada al pàrquing de la N-II (RENFE), al carrer Eucaliptus i a la zona de l’esplanada de Can Muntanyà de Caldes d'Estrac.

En el cas dels veïns i veïnes de Caldes que disposin de distintiu vigent del seu municipi, també podran continuar aparcant gratuïtament i sense restricció horària als següents llocs de Sant Vicenç de Montalt: carrers Costa Brava, Costa Daurada, Mediterrani i Ginesta, Avinguda Toni Sorts i riera de Torrentbó.

La durada del conveni signat avui és de quatre anys.

Destacar que les àrees d’aparcament que queden recollides en el nou conveni estan ubicades en llocs estratègics de les dues poblacions, on s’hi ubiquen serveis bàsics per a la ciutadania com els consultoris mèdics, els comerços i els establiments de restauració, els equipaments culturals i esportius o l’estació de Rodalies, de la qual en fan ús els veïns de Sant Vicenç que habitualment utilitzen el tren per anar a treballar.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^