X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El mes de juny registra un descens de l'atur a Sant Vicenç


La taxa d'atur santvicentina és del 8,13%, una de les més baixes del Maresme.

Dades atur


Aquest mes de juny ha finalitzat amb un important descens de l’atur al Maresme en tots els sectors econòmics. Segons reflecteix el Report d’Atur elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, 240 persones de Sant Vicenç de Montalt estan inscrites a les oficines d’ocupació com a demandants de feina aturades. Són 21 persones aturades menys que el mes anterior, és a dir, una disminució del 8,05% respecte al maig i del 6,61% en comparació amb el mateix període de 2020, per tant, en termes mensuals i en termes interanuals la tendència de l'atur és positiva. 

Amb l'actualització de dades, la taxa d'atur santvicentina se situa en el 8,13%, un percentatge que, com és habitual, és inferior al provincial (12,17%) i al català (11,95%).

Les xifres de desocupació registrades el mes de juny al conjunt del Maresme situen la taxa d’atur comarcal en el 12,68% (27.156 persones inscrites a les oficines d’ocupació). Només 2 dels 30 municipis han registrat lleugers increments en el nombre de persones aturades respecte al mes de maig. Són Òrrius i Sant Iscle de Vallalta. 

DADES ERTOS

Cal precisar que les dades d’atur no recullen les persones que es troben afectades per expedients de regulació temporal de l’ocupació (ERTO). Tot i que no es disposa d’informació per saber quantes es troben actualment en aquesta situació, entre els mesos de gener i maig van ser aprovats 317 nous ERTO afectant a 2.007 persones treballadores al Maresme.




Font: Consell Comarcal del Maresme

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^