X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La qualitat de l'aigua de la platja, de nou excel·lent


Durant la temporada d'estiu, l’Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i també la UTE OCEAN, que s'ocupa de les tasques de salvament i socorrisme a la platja, faran arribar periòdicament a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt els informes sobre la qualitat de l’aigua i de l'estat de les condicions per al bany.

Temporada platja

Segons els resultats de l'última anàlitica, la qualitat de l’aigua de la platja de Sant Vicenç de Montalt continua sent excel·lent. 

Les mostres d'aigua es van recollir el passat 19 de juliol a l'alçada del número 15 del passeig Marquès de Casa Riera. Aquell dia la temperatura de l'aigua era de 24.3º C. 

Us recordem que els vehicles amb el distintiu de resident tenen zones d’aparcament exclusiu al carrer de la Pau.

 

Platja de gossos

Platja gossosAmb la nova temporada de bany, el pla d’usos de la platja permet que els gossos puguin estar-hi i banyar-se a l’espai delimitat per una tanca perimetral que trobareu a la zona de La Caleta. En aquest espai, els gossos també poden fer servir la dutxa especial, que ajudarà a mantenir una bona higiene, tant a dins com a fora de la platja.

Les persones usuàries d’aquesta àrea hauran de complir-ne les normes d’ús: els gossos han de portar el xip i la placa identificadora; se n’han de recollir els excrements, com en qualsevol altre espai públic, i diluir-ne els orins amb aigua; els animals només poden estar dins l’espai delimitat i s’ha de fer servir la dutxa específica per a gossos, i en el cas dels animals potencialment perillosos han d’anar lligats i amb morrió.


Resultat del control de la setmana del 19/07/2021 a l'1/08/2021: EXCEL·LENT


Qualitat aigua platja 19-07-2021

Qualitat aigua platja 19-07-2021

Fitxer: SANT_VICENC_DE_MONTALT_20210719.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 321.32 kB




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^