Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte, 5 de gener de 2008
I Torneig de Reis Vila de Sant Vicenç de Montalt
Amb motiu de la recollida de botes pels nens de l'Índia

Campus social de futbol“Necessito botes de futbol per als nens de l'Índia”. Amb aquestes paraules, el passat 3 de novembre,  Pere Ferrer anunciava en un entrevista a El Periódico de Catalunya la fita que s´havia marcat el C.F. Santvicentí per donar continuïtat al Campus de Futbol que va organitzar a l´Índia el passat mes de juny, amb l´objectiu d´aportar una mica d´alegria i il·lusió als nois i noies d´Anantapurn.

Amb la vista ja posada en el proper viatge a l´Índia d'un grup de representants del C.F. Santvicentí, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza, amb la col·laboració del club de futbol i del Club de Bàsquet de Sant Vicenç, el I Torneig de Reis Vila de Sant Vicenç de Montalt. Si vols col·laborar, porta les teves botes velles al punt de recollida que s'instal·larà al Camp Municipal de Futbol el proper 5 de gener.

Al Camp Municipal de Futbol, els equips femenins, benjamins, alevins i infantils del C.F. Santvicentí disputaran un seguit de partits contra els equips del Calella, Vilassar de Mar, Sant Pol, La Salle de Premià i el C.F. Les Franqueses.

Pel que fa al bàsquet, el Pavelló Municipal Toni Sors acollirà els encontres que disputaran els equips alevins i infantils mixtes del Club de Bàsquet de Sant Vicenç contra els equips de Llavaneres i Arenys de Mar.

Lloc: Camp Municipal de Futbol i Pavelló Toni Sors
Organitza: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració del C.F. Santvicentí i del Club de Bàsquet de Sant Vicenç
Tipus d'acte: Esports
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^