X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt rep més de 244.000 euros de la Diputació de Barcelona


La recerca de finançament extern per part del Govern local permetrà destinar recursos a diversos projectes sense que això afecti els comptes públics.

L’Ajuntament de Sant Vicenç ha rebut de la Diputació de Barcelona 244.006,96 euros que es distribuiran entre les diferents àrees del consistori: una de les més beneficiades serà la de Benestar Social, que havia sol·licitat diversos ajuts per a millorar-ne el servei; des d’Ensenyament s’havia demanat finançament per a l’escola bressol i l’escola de música i per portar a terme diferents projectes; una subvenció de la Diputació es destina a la redacció del planejament urbanístic, i n’hi ha també per a garantir la seguretat i salubritat de les platges.

La posada en marxa d’accions formatives per a fomentar l’ocupació, la promoció d'un turisme sostenible, la prevenció d'incendis, el manteniment dels sistemes informàtics per a garantir una bona atenció a la ciutadania i la dinamització de l'esport local seran altres dels àmbits subvencionats.

Més enllà dels ajuts econòmics, l’Administració provincial també donarà suport a altres projectes amb recursos materials i tècnics com, per exemple, la realització d’activitats en matèria de consum.


Subvencions Diputació de Barcelona - Any 2021

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.08.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^