X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxit col·lectiu de l'Everesting XL Lupus


Pep Vega va córrer 175 km amb 8.848 metres de desnivell per un repte solidari.

Everesting


L'Associació Excursionista Montaltrek i XL Lupus i Malalties Autoimmunes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant vicenç de Montalt, han sigut els impulsors de l'Everesting KMS XL LUPUS, un repte solidari que va culminar amb èxit el diumenge 3 d’octubre, després que l’esportista santvicentí Pep Vega recorregués en tres dies 175 quilòmetres amb un desnivell de 8.848 metres, exactament l’altitud de la muntanya més alta del planeta. L’objectiu era recaptar diners que permetin fer més recerca sobre la malaltia del Lupus. 

De l’1 al 3 d’octubre, moltes persones es van sumar al repte, bé acompanyant a en Pep durant les diferents pujades i baixades de la zona esportiva fins al Montalt, comprant un dorsal solidari o una samarreta commemorativa.


Everesting

L’esdeveniment també va servir per commemorar l'ascensió de l'alpinista santvicentí Toni Sors i el seus companys d'expedició a l'Everest el 28 d'agost de 1985. Així, a més del repte, es van organitzar diverses conferències sobre alpinisme, esport i salut, es va realitzar una ofrena floral al monòlit que recorda la gesta de l’expedició que va fer el cim del món, i es va inaugurar un panell biogràfic d’en Toni Sors al pavelló poliesportiu municipal.


Everesting

A destacar la presència a Sant Vicenç d’alguns membres de l’expedició que va coronar l’Everest juntament amb en Toni Sors per donar recolzament a un projecte que ha estat un èxit col·lectiu i que tindrà continuïtat de cara a properes edicions. 

La cloenda de l’Everesting XL Lupus va consistir en un dinar popular, elaborat per l’Associació Gastronòmica Els Golafres, que es va celebrar a la pista annexa del pavelló i va reunir més d’un centenar de persones.


Everesting

Everesting


Everesting

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^