X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El ple aprova una declaració institucional de suport a l'illa de La Palma per l'erupció del volcà


La proposta va ser presentada pel regidor no adscrit Francesc Gillem i va caler votar la urgència, ja que no estava inclosa en l’ordre del dia. La urgència es va aprovar per unanimitat.

Durant el ple ordinari celebrat ahir, dijous 30 de setembre, la corporació municipal de Sant Vicenç de Montalt va aprovar per unanimitat una declaració institucional de suport i solidaritat amb l'illa de La Palma per l'erupció volcànica del Cumbre Vieja, que va començar el passat 19 de setembre.

Amb aquesta declaració institucional l'Ajuntament ha enviat un missatge de solidaritat " en nom de tota la ciutadania de la nostre vila, a l'illa de la Palma que està patint aquestes afectacions tan greus. Especialment en els municipis de Todoque ( Els Plans d'Aridane ) i Tacande ( El Paso ), que estan sent els més afectats”.

La proposta aprovada també inclou la felicitació i agraïment per “el treball incansable" que estan desenvolupant els equips d'emergència; Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat; organitzacions no governamentals; Exèrcit; policies locals; professionals del sector sanitari; mitjans de comunicació “i tants col·lectius; que, amb la seva tasca sobre el terreny, contribueixen a reduir les conseqüències d'aquest fenomen de la natura”

En l'exposició de motius de la declaració, la corporació “demana a les autoritats del Govern de Canàries, del Govern Central d’Espanya i de la Comunitat Europea que facilitin de la manera més ràpida possible, les ajudes necessàries per pal·liar els efectes devastadors de l'erupció volcànica i que es puguin mantenir i recuperar els espais de vida per a tantes persones que es troben desolades a l'illa”.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^