X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els mòduls de l´escola Sant Jordi entren en funcionament

Mòduls escola Sant JordiDesprés de les vacances de  Nadal, aquest matí, els nens de l´escola Sant Jordi que cursen P3, P4, P5, 1r i 2n han reprès amb normalitat les classes als mòduls que l´empresa Construccions Rubau, amb la col·laboració de tècnics i personal de l'Ajuntament, ha instal·lat als terrenys del solar de “La Bassa”. Els mòduls acolliran aquests alumnes mentre durin les obres de reforma, ampliació i millora del CEIP Sant Jordi, que és previst que s´iniciïn la setmana vinent. Les obres, amb una durada aproximada de 21 mesos, tindran un cost de 4,1 milions d´euros.

Recordar així mateix que els terrenys, on la Generalitat ha construït o construirà equipaments educatius, com és el cas del CEIP Sot del Camp, els mòduls del Sant Jordi o el nou institut, han estat cedits per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Pel que fa a les afectacions de trànsit, a causa de les obres, ha calgut canviar el sentit de circulació del carrer de les Escoles. En aquest plànol podeu consultar les alternatives de circulació que s'han establert.

Publicat el 08.01.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^