X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El C.F. Santvicentí recull 176 parells de botes de futbol pels nens i nenes de l´Índia
Informació actualitzada el 14 de gener de 2008

I Torneig Vila de Sant Vicenç de MontaltEl passat dissabte, 5 de gener, es va celebrar a les instal·lacions esportives de Sant Vicenç de Montalt el I Torneig de Reis, organitzat per l´Ajuntament amb la col·laboració del C.F. Santvicentí i el Club de Bàsquet Sant Vicenç. La matinal esportiva va comptar amb l´assistència de gran quantitat de públic que va poder seguir els 18 partits que van disputar equips de diferents categories de les modalitats de futbol i bàsquet.

El C.F. Santvicentí va aprofitar aquest torneig per fer una recollida de botes de futbol que es faran arribar als nens i nenes d´Anantapurn el proper mes de maig, quan una delegació del club es desplaci a l´Índia per dur a terme el II Campus Social de Futbol. Al llarg del matí es van recollir un centenar de botes, entre elles les d´alguns jugadors destacats de 1a divisió com ara Marc Torrejón, del RCD Espanyol, i Albert Jorquera i Oleguer, del F.C. Barcelona. En els darrers dies, aquesta xifra s'ha incrementat fins arribar als 176 parells de botes, gràcies a les donacions que es continuen reben  a la seu del club.

I Torneig Vila de Sant Vicenç de MontaltI Torneig Vila de Sant Vicenç de Montalt


A la matinal esportiva hi van assistir l´alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez, que també va aportar un parell de botes de futbol, i el senyor Lancy, portaveu a Espanya de la Fundació Vicente Ferrer, que va rebre un xec de 1.200€ de mans del senyor Pere Ferrer. Aquests diners provenen de les donacions fetes per empresaris i particulars durant la campanya de recollida de fons que va engegar el C.F. Santvicentí el passat 2007, amb l´objectiu de sufragar una part de les despeses d´organització del I Campus Social de Futbol a l´Índia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.01.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^