X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Shado porta la seva màgia al Centre Cívic El Gorg
Entrades exhaurides

Mag Shado


Shado (Yoel Leiva) és un mag i influencer, que ha aconseguit trencar els esquemes de la màgia tradicional. Amb un look urbà i una màgia innovadora aconsegueix destacar-se del clàssic mag de vareta i cistella. Especialitzat en pickpocket i mentalisme, els seus espectacles sempre sorprenen a tota mena de públics. Aquest diumenge 23 de gener, a les 19 h, al Centre Cívic El Gorg, mostrarà la manera de poder entrar en la nostra ment a través de la suggestió.

El jove s’ha convertit en un referent de la màgia creativa, un creador d'il·lusions que traspassa fronteres. Quan va complir els 18 anys, va recuperar el seu hobby infantil, la màgia, que avui dia s’ha convertit en la seva professió. La seva ànsia per innovar el va portar a crear el seu primer espectacle Delírum, amb mentalisme i hipnosis.

El 2017, aconsegueix el tercer premi del Congrés Nacional de Màgia en la categoria d’invenció, i comença la seva carrera de creació d’efectes màgics per a d'altres mags. Un any més tard, va crear el número Cleptómago i, després de presentar-lo a diferents teatres, va rebre la trucada del programa de televisió Got Talent, on va quedar semifinalista.

Durant el confinament, va involucrar-se de ple en les xarxes socials, arribant en temps rècord a superar el milió de seguidors. Això l’ha ajudat a créixer més a les xarxes socials i a adaptar-se amb facilitat a les tecnologies.

Acte programat per la Regidoria de Cultura i Festes en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç 2022.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^