X
XXXV Trobada de Gegants
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fins al 31 de maig es poden sol·licitar les subvencions esportives 2022
Presentació de sol·licituds: de l'1 al 31 de maig, ambdós inclosos


L'import màxim de cadascuna de les subvencions atorgades no podrà ser superior a 7.000€. El percentatge màxim a subvencionar serà el 50% del cost de l'activitat.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet públiques les subvencions per a activitats esportives federades desenvolupades per les entitats i associacions esportives del municipi durant aquest 2022.

En total es repartiran 27.700,01 euros entre les associacions i clubs del municipi que sol·licitin la subvenció i compleixin amb els requisits recollits a les bases. Aquesta xifra suposa un increment del 5% respecte a la de l'any passat.

Pel que fa als criteris d’atorgament, novament es tindran en compte aspectes com el número i tipus de fitxes i llicències federatives, atorgant més puntuació a les corresponents a esportistes menors de 16 anys, amb la qual cosa es pretén fomentar i potenciar l’esport base, o l’organització d’actes oberts a la participació ciutadana.

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament amb certificat digital de l'1 al 31 de maig de 2022, ambdós inclosos, a través del web municipal, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi el model específic de sol·licitud,l'annex1 i la documentació requerida.


Informació relativa a la convocatòria
ANUNCI DE CONVOCATÒRIA 2022

BASES SUBVENCIONS ESPORTIVES

MODEL SOL·LICITUD

ANNEX 1 - DOCUMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIA

ANNEX 2 - MODEL JUSTIFICACIÓ

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^