www.svmontalt.cat

A causa de les obres també ha calgut anul·lar el punt de recollida de brossa selectiva que es trobava ubicat davant mateix de les escoles. Provisionalment i mentre s´allargui la construcció del mur de contenció de les obres del CEIP Sant Jordi, els contenidors estaran ubicats a l´avinguda Verge de Montserrat

A partir del 13 de març, el carrer Escoles romandrà tancat al trànsit, a causa de les obres d´ampliació i reforma del CEIP Sant Jordi. L´actuació, que afectarà al tram de carrer comprès entre els números 5 i 51, ve donada per la necessitat de garantir la seguretat dels veïns i dels operaris que duran a terme les obres de construcció d´un mur de contenció en les proximitats de la zona afectada pel tall.

Així doncs, la circulació de vehicles quedarà de la següent manera:

  • Els veïns del carrer Escoles, del número 5 al 23, hauran d´accedir al seu garatge, tant d´entrada com de sortida, per la Riera del Gorg.

  • Els veïns del carrer Escoles, dels números 18 al 44 i del 31 al 51, així com els veïns del carrer Grèvol i del passatge dels Rosers, hauran d´accedir a casa seva o als garatges a través del nou pas situat entre l´avinguda Montaltnou i el carrer Grèvol. Aquesta maniobra només es podrà realitzar en sentit descendent, restant prohibida la sortida en direcció a l´avinguda Montaltnou, tal i com es feia fins ara.

  • Pel que fa a l´estacionament de vehicles al carrer Escoles, en passar el tram comprès entre els números 18 al 44 i del 31 al 51 a tenir doble sentit de circulació, caldrà que els conductors dels vehicles facin un esforç mutu a l´hora de cedir el pas. En cas contrari, la Policia Local es veurà obligada a prohibir l´aparcament.
Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar i alhora us demanem una mica de paciència i la màxima atenció al canvi de circulació per garantir la seguretat de tothom.

Publicat el 11.03.2008