X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és al carrer l'InfoMontalt de març


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número de març de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març.

La revista també inclou informació sobre les obres de buidatge i neteja que s'estan portant a terme al llac del parc dels Germans Gabrielistes, les activitats previstes en el marc del 8M, el lliurament dels nous distintius d'aparcament per a residents o les propostes lúdico-esportives que organitza la Regidoria d'Esports durant les vacances de Setmana Santa, i la presentació del nou projecte Joves en Marxa que té per objectiu fomentar les capacitats del jovent, entre d'altres temes.

Com és habitual també hi trobareu l'editorial de l'alcalde i la Tribuna política amb els escrits dels diferents grups municipals. A la contraportada us hem preparat l'agenda amb els esdeveniments i activitats previstes per a aquest mes.

Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt de març:

InfoMontalt març 2023

InfoMontalt març 2023

Fitxer: InfoMontalt_111_Marc_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 960.39 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^