X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Anuncis oficials
Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats
L´Ajuntament ha obert la convocatòria per concedir subvencions a les entitats, inscrites en el Registre Municipal d´Entitats i Associacions, i equips de treball o col·lectius sense finalitat de lucre que duguin a terme actuacions d´interès públic i social que complementin o supleixin els programes d´actuació municipal, dins dels àmbits de Benestar Social, Medi Ambient, Cooperació, Cultura, Esports, Educació, etc.

La quantia de les subvencions no podrà superar, normalment, el 50% del cost de l´activitat o projecte i, en cap cas, podrà ultrapassar el cost real de l´activitat subvencionada. Els ajuts econòmics que s´obtinguin s´han de destinar a cobrir les despeses necessàries per dur a terme les accions descrites.
 
Les sol·licituds s´han de presentar al registre de l´Ajuntament, adjuntant la següent documentació: Dades d´identificació de les persones físiques o jurídiques sol·licitants i descripció de l´activitat o projecte que és motiu de la subvenció, amb el detall de les característiques i el pressupost.

Per optar a les subvencions 2008, cal haver justificat prèviament les subvencions rebudes durant l´exercici 2007

AQUÍ  trobareu l'Ordenança número 38, que regula l'atorgament de subvencions.

Publicat el 04.04.2008

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^