X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament sanciona amb multes que poden superar els 1.000 euros l'abandonament de residus

L'Ajuntament ha plantat cara a l'incivisme, amb campanyes d'informació i sensibilització, però també d'una manera més ferma: sancionant, amb multes que poden superar els 1.000€, actituds, com deixar trastos vells al carrer o llençar les escombraries fora del contenidor o en llocs improcedents, que a més de donar una imatge de desordre i brutícia del municipi, generen despeses que suposen un elevat cost per a les arques municipals.

Mesos enrere, l´Ajuntament informava a la ciutadania del mal ús que s´estava fent dels contenidors semisoterrats de residu verd. L´abandó de restes de jardineria i altres tipus de residus al costat d´aquest contenidors ha vingut provocant continus desbordaments que, a banda de donar una imatge de desordre i brutícia, també han suposat un elevat cost per a les arques municipals.

Davant aquesta problemàtica, i després de buscar solucions alternatives que no van donar resultats satisfactoris, l´Ajuntament va decidir prescindir dels contenidors de residu verd que es trobaven ubicats a diversos indrets del municipi. Per tant, aquest tipus de residus s´hauran de portar a la deixalleria que trobareu al Torrent de les Bruixes, s/n, de Llavaneres. Podeu contactar-hi a través del telèfon: 93 792 84 74

Quan es tracti de petites quantitats de residu verd (fins a 30l/diaris), es podran dipositar al contenidor marró de matèria orgànica.

HORARIS DE LA DEIXALLERIA

HIVERN (29 d'octubre-24 de març)

DIES
HORARI
De dimarts a dissabte
De 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores
Diumenge
De 9 a 14 hores

ESTIU (25 de març-28 d'octubre)
DIES
HORARI
De dimarts a dissabte
De 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores
Diumenge
De 9 a 14 hores

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.06.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^